Information om bloggen

Det här är bloggen som kommer att vara helt vigd åt oss äldre i Sverige! Det är nog ganska unikt att en pensionär på det här sättet delar med sig av sitt liv och vad som snurrar runt i min hjärna. Någon måste ju vara den första, så jag ska göra allt jag kan för att representera den växande äldre generationen svenskar idag. Då kommer det säkert att handla en del om hur det är att vara pensionär i dagens Sverige.

Det är den stora bilden. Det finns också en mindre som kommer att vara det som främst fyller innehållet på denna sida. Det handlar så klart om mig själv och vad som händer i mitt liv. Det som jag är intresserad av och pysslar med om dagarna helt enkelt. Jag kommer egentligen ha en ganska ödmjuk inställning till vad bloggen kommer att fyllas med. Det beror helt enkelt på att jag på förhand inte riktigt vet vad det i slutändan kommer att bli. Det beror på vad som är aktuellt för varje dag som går och jag kan mycket väl spåra in på något annorlunda ämne.

Men trots allt så har jag bollat ner det till tre stycken huvudområden som jag vet kommer att ingå här på bloggen. Dels så kommer det att handla mycket om mat. Jag är mycket intresserad av mat, dels att laga det och dels att äta det, så det kommer helt klart att bli tips och liknande om vad man kan och bör äta. Träning kommer också att finnas med, ett intresse som jag har dels för att jag älskar att röra på mig men också för att det är nödvändigt med tanke på mitt redan nämnda intresse. Slutligen kommer också heminredningen att få sin beskärda del av uppmärksamhet. Det är inte bara unga som vet hur man får till hemmet på bästa sätt, även gammal gubbe kan!

Välkomna hit!