Information om Lars

Jag heter Lars Krog och är sedan tre år tillbaka pensionär. Jag spenderar mina dagar med att göra sådant som jag älskar, dels att ta hand om mig själv och huset, men också att vara en framträdande karaktär i mina barn och barnbarns liv. Tyvärr är jag sedan en längre tid tillbaka ensam i livet, då min fru lämnade mig alldeles för hastigt för 14 år sedan, då bröstcancern tog henne. Det är en stor del av mitt hjärta som saknas, men varje dag försöker jag göra saker som skulle göra henne stolt över mig och det tror jag är mitt bästa sätt att förvalta hennes minne på och hennes betydelse för att jag är den jag är idag.

Nog om det tråkiga i livet, jag försöker att se det positiva istället och njuta av det som faktiskt är värt att leva för. Dels sin egen glädje och dels sina närmaste glädje. Det är det som är allra viktigast, kommer alltid att vara och det är det jag kommer att kämpa för tills dess att jag drar mitt sista andetag. Jag ser mig själv som en vänlig själ som vill alla väl och förhoppningsvis kommer ni att märka detta då jag har som ambition att verkligen bjuda på mig själv här på bloggen.