Jag har köpt säng – på nätet!

sängar

Den kommer jag att sova gott i

Hör och häpna, än har gubben inte tappat stinget! Det här med att lära gamla hundar sitta är nog ett märkligt förlegat uttryck, för uppenbarligen har jag lärt mig alldeles utmärkt att sätta mig i den digitala världens handel! Och det är inte speciellt svårt heller. Jag har för vana att handla det jag ser och fysiskt kan ta på. Ett utbud som finns framför mig som jag kan välja mellan, inte se en massa bilder eller liknande. Det har varit viktigt för mig, att få se saken framför mig. Men världen förändras, varuhusen har inte lika mycket att välja på längre och ärligt talat är jag rätt trött på att åka med släpkärra, lasta på grejen och frakta hem den. Med handel på internet så fixar sig det alldeles utmärkt!

Jag surfade runt och blev tipsad av en gammal kollega om att spana in Trademax.se. Jag har alltid varit försiktigt med sådana sidor som säljer saker, men det verkade bra till en början. Det som verkligen sålde mig vad att de hade höstrea på sängar. Jag var nämligen i behov av en ny säng eftersom den gamla hade funnits med mig i över 20 år. Det var med andra ord hög tid att byta. Då tog jag steget för första gången och testade på att beställa säng från Trademax. Det var inte så svårt att beställa den, och dessutom kunde man få det hemkört till dörren, vilket betydde att jag slapp allt vad hämtning, pålastning och avlastning hette. Nu står min nya säng, som en tron, i sovrummet och jag har nog aldrig sovit så gott som jag gör just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *