Välkommen till en seg, gammal gubbe!

Du har precis hittat in till min, Lars Krogs, blogg! Jag är en 65 åring pensionär som spenderar mina dagar med att göra det som gör mig glad och lycklig. Jag bor för närvarande på Ingmarsö, vilket är anledningen till att bloggen heter som den gör. I slutändan kommer kanske inte det geografiska området ha speciellt stor roll i det jag skriver här, det är mer ett faktum att det är här jag bor och det är i krokarna som mitt liv levs.

Bloggen kommer att blanda många olika ämnen och på förhand är det svårt att säga precis vad som kommer att tas upp dag till dag. Jag vet helt enkelt inte, och det är lite så jag vill ha det. Det ska inte finnas en tydlig och säker linje som jag ska följa, jag vill ta det lite som det kommer, dag för dag och vara öppen med vad jag själv vill skriva om.

Med det sagt så har jag ändå en hyfsat bra koll på vad det mesta kommer att handla om. Eftersom att en blogg är en förteckning om det som händer en specifik person och vad denne gör, så lär mina främsta intressen också bli väldigt framträdande. De är tre till antalet och det första handlar om mat. Jag arbetade ett antal år som kock och intresset för mat har följt med mig hela livet, ända sedan dess att mor lät mig hjälpa till att laga mat när jag var liten. Det kommer också att handla om en del träning. Jag är gammal maratonlöpare och har genomfört ett par svenska klassiker, så träning skriver jag gärna om. Dessutom blir det en hel del heminredning, för att få till det där hemma är verkligen något som jag kan!

Det firar vi med en härlig låt av Stevie Wonder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *